logo gengdlinkervullinghomerecent werkwat wij biedenwie wij zijnhostingcontactnav_rechts
fabs

Met onze kennis, creativiteit en ervaring weten we snel en flexibel de Wensen van onze klanten vorm te geven.

Met behulp van de juiste kennis, een flexibele houding en een omdat-het-kan-mentaliteit komt bij ons uw web- of print-idee tot leven!


Wij maken o.a. gebruik van het Joomla CMS (content management systeem) en daarmee is de flexibiliteit hoger dan ooit te voren. U hoeft zelf niet over technische kennis te beschikken om er mee te kunnen werken. Al het technische werk hebben wij alvast voor u gedaan!


Totaalpakket voor starters:

Voor starters bieden wij een totaalpakket aan. Dat wil zeggen, een complete huisstijl. Van het ontwerpen van het logo, visitekaartje, briefpapier, website en hosting. Dit alles tegen een speciaal starterstarief. Voor meer informatie over alle mogelijkheden of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Re-stylen en onderhoud van een bestaande website:

In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw website doorlopen en horen wij graag uw wensen aan. U zet ons in wanneer het u uitkomt. Heeft u geen onderhoud? Dan heeft u ook geen kosten. Sommige wijzigingen kosten niet veel tijd. Daarom rekenen wij per half uur. En wij werken al voor u vanaf 20 euro per half uur.


Joomla CMS

Wij maken voor onze websites o.a. gebruik van het Joomla CMS. Dit is een Open Source Website Beheer Systeem dat heel flexibel is. Doordat het over de hele wereld gebruikt wordt zijn er vele toepassingen gemaakt die binnen Joomla ge?ntegreerd kunnen worden. U heeft de volledige controle over:

content (pagina's toevoegen, wijzigen, verwijderen, en dergelijke) - nieuwsberichten plaatsen inclusief RSS feed - autorisatie mogelijkheden - documentbeheer (alle denkbare type documenten) - bezoekers statistieken - meta informatie - et cetera... Daarnaast is een contactformulier standaard en kunt u ( indien gewenst) een webshop starten, een agenda en gastenboek publiceren, een fotoboek/productcatalogus of portfolio plaatsen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Voor meer informatie over alle mogelijkheden of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.