logo gengdlinkervullinghomerecent werkwat wij biedenwie wij zijnhostingcontactnav_rechts


fabs

Ben de Graaf

Ben de Graaf, geboren en opgegroeid in Utrecht, verhuisd naar Laren/Blaricum en daarna naar Soest. Na een periode in het Buurthuiswerk en de Zwakzinnigenzorg gewerkt te hebben, was het voor mij tijd om iets anders te gaan doen.

Sinds 1990 ben ik actief in het grafische. Eerst hobbymatig, maar door allerlei trainingen/cursussen en uiteindelijk een omscholing verworden tot Digital Designer.

Iik ben als dtp-er werkzaam geweest bij Uitgeverij Tadidom in Eemnes. Daar heb ik gewerkt aan School Jaarboeken en enkele brochures.

Daarna ben ik gaan werken bij Verzameld Werk in Amersfoort als webdesigner, nu gevestigd in Vaassen. Verzameld Werk is een full service bureau voor reclame, marketing, voorlichting en pr en sterk in business-to-business.

Hier ben ik in aanraking gekomen met het Joomla CMS, dat wij als basis voor de websites gebruiken. Ook hierin heb ik mij verder geschoold, zodat dit nu mijn hoofdactiviteit binnen Graafies & Graafiez Design is. Verder houd ik mij bezig met de opmaak van printmedia en het drukwerkklaar maken van projecten. Daarnaast heb ik ook het beheer van de schoolsite van de van der Huchtschool-Valeriaan.